ຊື່ການປຸງແຕ່ງ ແລະ ຜະລິດອາຫານທີ່ປອດໄພ - ອາຫານ
ຄຳອະທິບາຍອາຫານທຸກປະເພດທີ່ນຳເຂົ້າສປປ ລາວ ຈະຕ້ອງປະຕິບັດຕາມເງື່ອນໄຂຄວາມປອດໄພຂອງການຄຸ້ມຄອງອາຫານທີ່ລະບຸຢູ່ໃນກົດໝາຍວ່າດ້ວຍອາຫານ ແລະ ລະບຽບຫຼັກການອື່ນໆ
ຄຳເຫັນເພື່ອປົກປັກຮັກສາສຸຂະພາບຂອງຜູ້ບໍລິໂພກ
ເລີ່ມມີຜົນ2006-05-12
ສິ້ນສຸດ9999-12-31
ອ້າງອີງມາດຕາ 4, 6 ແລະ 10 ຂອງຂໍ້ຕົກລົງ 856/ກຊສ, ມາດຕາ 25, 26 ຂອງກົດໝາຍ 33/ສພຊ
ລະຫັດເຕັກນິກ
ປະເພດ ມາດຕະການSPS
ອົງກອນກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ
ເອກະສານນິຕິກຳ- ຂໍ້ຕົກລົງ ວ່າດ້ວຍ ການຄຸ້ມຄອງການຜະລິດ, ສົ່ງອອກ-ນໍາເຂົ້າ ອາຫານທີ່ປອດໄພ ເລກທີ 856/ກຊສ, ລົງວັນທີ 12 ພຶດສະພາ 2006
- ກົດໝາຍ ວ່າດ້ວຍ ອາຫານ (ສະບັບປັບປຸງ) ເລກທີ 33/ສພຊ, ລົງວັນທີ 24 ກໍລະກົດ 2013
ແມ່ນມາດຕະຖານບໍ່ແມ່ນ
UN CodeA63
ໝວດມາດຕະການສິນຄ້າ
ວັນເວລາສ້າງ2014-05-05 13:54:00
ວັນເວລາປັບປຸງ2023-07-18 09:22:12
ຂັ້ນຕອນຍ່ອຍ
ແບບຟອມ
# ຫົວຂໍ້ ລາຍລະອຽດ ອອກໂດຍ ໄຟລ໌
ສິນຄ້າ
Step-by-Step Guide
ທ່ານຄິດວ່າຂໍ້ມູນນີ້ມີປະໂຫຍດບໍ່?
ກະລຸນາປະກອບຄວາມຄິດເຫັນຂອງທ່ານຂ້າງລຸ່ມນີ້ ແລະຊ່ວຍພວກເຮົາປັບປຸງເນື້ອຫາຂອງພວກເຮົາ.