ຊື່ | ການປຸງແຕ່ງ ແລະ ຜະລິດອາຫານທີ່ປອດໄພ - ອາຫານ |
---|---|
ຄຳອະທິບາຍ | ອາຫານທຸກປະເພດທີ່ນຳເຂົ້າສປປ ລາວ ຈະຕ້ອງປະຕິບັດຕາມເງື່ອນໄຂຄວາມປອດໄພຂອງການຄຸ້ມຄອງອາຫານທີ່ລະບຸຢູ່ໃນກົດໝາຍວ່າດ້ວຍອາຫານ ແລະ ລະບຽບຫຼັກການອື່ນໆ |
ຄຳເຫັນ | ເພື່ອປົກປັກຮັກສາສຸຂະພາບຂອງຜູ້ບໍລິໂພກ |
ເລີ່ມມີຜົນ | 2006-05-12 |
ສິ້ນສຸດ | 9999-12-31 |
ອ້າງອີງ | ມາດຕາ 4, 6 ແລະ 10 ຂອງຂໍ້ຕົກລົງ 856/ກຊສ, ມາດຕາ 25, 26 ຂອງກົດໝາຍ 33/ສພຊ |
ລະຫັດເຕັກນິກ | |
ປະເພດ ມາດຕະການ | SPS |
ອົງກອນ | ກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ |
ເອກະສານນິຕິກຳ | - ຂໍ້ຕົກລົງ ວ່າດ້ວຍ ການຄຸ້ມຄອງການຜະລິດ, ສົ່ງອອກ-ນໍາເຂົ້າ ອາຫານທີ່ປອດໄພ ເລກທີ 856/ກຊສ, ລົງວັນທີ 12 ພຶດສະພາ 2006 - ກົດໝາຍ ວ່າດ້ວຍ ອາຫານ (ສະບັບປັບປຸງ) ເລກທີ 33/ສພຊ, ລົງວັນທີ 24 ກໍລະກົດ 2013 |
ແມ່ນມາດຕະຖານ | ບໍ່ແມ່ນ |
UN Code | A63 |
ໝວດມາດຕະການ | ສິນຄ້າ |
ວັນເວລາສ້າງ | 2014-05-05 13:54:00 |
ວັນເວລາປັບປຸງ | 2023-07-18 09:22:12 |
ຂັ້ນຕອນຍ່ອຍ
ການສະແດງຜົນ 1 ຫາ 1 ຈາກທັງໝົດ 1 ລາຍການ
# | ຊື່ຂັ້ນຕອນ | ລາຍລະອຽດ | ໝວດ | ເບິ່ງລາຍລະອຽດ |
---|---|---|---|---|
1 | ມາດຕະການທີ່ບໍ່ມີ ຫຼື ບໍ່ຈຳເປັນຕ້ອງມີຂັ້ນຕອນສະເພາະໃດໜຶ່ງ - ກະລຸນາເບິ່ງສ່ວນ Notes ຂອງເອກະສານນີ້ສໍາລັບຄຳອະທິບາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມ. | ສູນຂໍ້ມູນຂ່າວສານທາງດ້ານການຄ້າ ຍັງບໍ່ທັນມີຂັ້ນຕອນຢ່າງເປັນທາງການສໍາລັບມາດຕະການນີ້. ເຫດຜົນທີ່ຍັງບໍ່ທັນມີຂັ້ນຕອນຢ່າງເປັນທາງການແມ່ນໃຫ້ເບິ່ງສ່ວນ Notes ຂອງເອກະສານນີ້ສໍາລັບຄຳອະທິບາຍລະອຽດເພີ່ມເຕີມ. | ທົ່ວໄປ |
ແບບຟອມ
# | ຫົວຂໍ້ | ລາຍລະອຽດ | ອອກໂດຍ | ໄຟລ໌ |
---|
ສິນຄ້າ
ການສະແດງຜົນ 1 ຫາ 10 ຈາກທັງໝົດ 379 ລາຍການ
# | ລະຫັດ HSCODE | ລາຍລະອຽດ |
---|---|---|
1 | 0401101000 | - - ໃນລັກສະນະແຫຼວ |
2 | 0401109000 | - - ອື່ນໆ |
3 | 0401201000 | - - ໃນລັກສະນະແຫຼວ |
4 | 0401209000 | - - ອື່ນໆ |
5 | 0401401000 | - - ນົມໃນລັກສະນະແຫຼວ |
6 | 0401402000 | - - ນົມໃນລັກສະນະແຊ່ແຂງ |
7 | 0401409000 | - - ອື່ນໆ |
8 | 0401501000 | - - ໃນລັກສະນະແຫຼວ |
9 | 0401509000 | - - ອື່ນໆ |
10 | 0402104100 | - - - ບັນຈຸໃນພາຊະນະມີນໍ້າໜັກຈິງ 20 ກິໂລກຣາມ ຂຶ້ນໄປ |
ທ່ານຄິດວ່າຂໍ້ມູນນີ້ມີປະໂຫຍດບໍ່?
ກະລຸນາປະກອບຄວາມຄິດເຫັນຂອງທ່ານຂ້າງລຸ່ມນີ້ ແລະຊ່ວຍພວກເຮົາປັບປຸງເນື້ອຫາຂອງພວກເຮົາ.
ກະລຸນາປະກອບຄວາມຄິດເຫັນຂອງທ່ານຂ້າງລຸ່ມນີ້ ແລະຊ່ວຍພວກເຮົາປັບປຸງເນື້ອຫາຂອງພວກເຮົາ.