ຊື່ຕ້ອງເກັບຮັກສາ - ອາຫານນໍາເຂົ້າ
ຄຳອະທິບາຍອາຫານທີ່ນຳເຂົ້າຕ້ອງເກັບຮັກສາ ໃນສະພາບທີ່ດີ ຕາມເງື່ອນໄຂສະເພາະຂອງ ອາຫານແຕ່ລະຊະນິດ
ຄຳເຫັນເພື່ອຮັບປະກັນຄຸນນະພາບ ແລະ ຄວາມປອດໄພຂອງສິນຄ້າ ຕໍ່ຜູ້ບໍລິໂພກ
ເລີ່ມມີຜົນ2006-05-12
ສິ້ນສຸດ9999-12-31
ອ້າງອີງມາດຕາ 8, 9 ແລະ 10 ຂອງຂໍ້ຕົກລົງ 856/ກຊສ, ມາດຕາ 32 ແລະ 33 ຂອງກົດໝາຍ 33/ສພຊ
ລະຫັດເຕັກນິກ
ປະເພດ ມາດຕະການSPS
ອົງກອນກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ
ເອກະສານນິຕິກຳ- ຂໍ້ຕົກລົງ ວ່າດ້ວຍ ການຄຸ້ມຄອງການຜະລິດ, ສົ່ງອອກ-ນໍາເຂົ້າ ອາຫານທີ່ປອດໄພ ເລກທີ 856/ກຊສ, ລົງວັນທີ 12 ພຶດສະພາ 2006
ແມ່ນ standardບໍ່ແມ່ນ
UN CodeA64
ໝວດມາດຕະການສິນຄ້າ
ວັນເວລາສ້າງ2016-01-15 10:16:32
ວັນເວລາປັບປຸງ2022-03-14 16:10:21
ຂັ້ນຕອນ
# ຊື່ຂັ້ນຕອນ ລາຍລະອຽດ ໝວດ ເບິ່ງລາຍລະອຽດ
1 ຂັ້ນຕອນການນຳເຂົ້າ ອາຫານ ການນຳເຂົ້າ ອາຫານທຸກຊະນິດ. ການນຳເຂົ້າ
ແບບຟອມ
# ຫົວຂໍ້ ລາຍລະອຽດ ອອກໂດຍ ໄຟລ໌
1 ໃບຄຳຮ້ອງ ຂໍອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ໃບຄຳຮ້ອງ ຂໍອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ PDF
2 ໃບອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ໃບອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ PDF
ສິນຄ້າ
# ລະຫັດ HSCODE ລາຍລະອຽດ
ທ່ານຄິດວ່າຂໍ້ມູນນີ້ມີປະໂຫຍດບໍ່?
ກະລຸນາປະກອບຄວາມຄິດເຫັນຂອງທ່ານຂ້າງລຸ່ມນີ້ ແລະຊ່ວຍພວກເຮົາປັບປຸງເນື້ອຫາຂອງພວກເຮົາ.