ຊື່ຫຼັກການອະນາໄມ - ອາຫານນໍາເຂົ້າ
ຄຳອະທິບາຍການຜະລິດອາຫານນໍາເຂົ້າ ຕ້ອງປະຕິບັດຕາມຫຼັກການອະນາໄມການຜະລິດທີ່ດີທີ່ກຳນົດໄວ້ໂດຍກະຊວງສາທາລະນະສຸກ
ຄຳເຫັນເພື່ອປົກປ້ອງສຸຂະພາບຂອງຜູ້ບໍລິໂພກ
ເລີ່ມມີຜົນ2006-05-12
ສິ້ນສຸດ9999-12-31
ອ້າງອີງມາດຕາ 7 ແລະ 11 ຂອງຂໍ້ຕົກລົງ 856/ກຊສ, ມາດຕາ 26 ແລະ 27 ຂອງກົດໝາຍ 33/ສພຊ
ລະຫັດເຕັກນິກ
ປະເພດ ມາດຕະການSPS
ອົງກອນກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ
ເອກະສານນິຕິກຳ- ຂໍ້ຕົກລົງ ວ່າດ້ວຍ ການຄຸ້ມຄອງການຜະລິດ, ສົ່ງອອກ-ນໍາເຂົ້າ ອາຫານທີ່ປອດໄພ ເລກທີ 856/ກຊສ, ລົງວັນທີ 12 ພຶດສະພາ 2006
- ກົດໝາຍ ວ່າດ້ວຍ ອາຫານ (ສະບັບປັບປຸງ) ເລກທີ 33/ສພຊ, ລົງວັນທີ 24 ກໍລະກົດ 2013
ແມ່ນ standardບໍ່ແມ່ນ
UN CodeA42
ໝວດມາດຕະການສິນຄ້າ
ວັນເວລາສ້າງ2016-01-15 11:34:44
ວັນເວລາປັບປຸງ2023-07-18 10:39:03
ຂັ້ນຕອນ
# ຊື່ຂັ້ນຕອນ ລາຍລະອຽດ ໝວດ ເບິ່ງລາຍລະອຽດ
1 ຂັ້ນຕອນການນຳເຂົ້າ ອາຫານ ການນຳເຂົ້າ ອາຫານທຸກຊະນິດ. ການນຳເຂົ້າ
ແບບຟອມ
# ຫົວຂໍ້ ລາຍລະອຽດ ອອກໂດຍ ໄຟລ໌
1 ໃບຄຳຮ້ອງ ຂໍອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ໃບຄຳຮ້ອງ ຂໍອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ PDF
2 ໃບອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ໃບອະນຸຍາດນຳເຂົ້າ ຜະລິດຕະພັນອາຫານ ກະຊວງ ສາທາລະນະສຸກ PDF
ສິນຄ້າ
# ລະຫັດ HSCODE ລາຍລະອຽດ
ທ່ານຄິດວ່າຂໍ້ມູນນີ້ມີປະໂຫຍດບໍ່?
ກະລຸນາປະກອບຄວາມຄິດເຫັນຂອງທ່ານຂ້າງລຸ່ມນີ້ ແລະຊ່ວຍພວກເຮົາປັບປຸງເນື້ອຫາຂອງພວກເຮົາ.